Εξοπλισμός

Ιδιαίτερη βαρύτητα δόθηκε απο το ιατρείο μας στην απόκτηση του πιο αξιόπιστου και σύγχρονου υπερηχοτομογράφου General Electric Voluson E10. Το σύστημα αυτό χρησιμοποιείται διεθνώς περισσότερο στην γυναικολογία και την προγεννητική μαιευτική παρακολούθηση.
 
Οι απεικονιστικές τεχνικές του υπερήχου αυτού το καθιστούν κορυφαίο μηχάνημα της κατηγορίας του με πολλές επιμέρους ιδιότητες όπως 3D και 4D απεικόνιση και Doppler τελευταίας τεχνολογίας αλλα πάνω απο όλα αξιοπιστία.
 
Το Voluson E10 συνδυάζει την πιο προηγμένη τεχνολογία απεικόνισης υπερήχου καθιστώντας το το πιο ισχυρό μηχάνημα υπερήχων της General Electric.
 


 

 
Την απόκτηση του μοναδικού σε όλη την Ελλάδα ψηφιακού κολποσκόπιου Dysis Ultra V4 για την έγκαιρη διάγνωση παθολογικών τεστ Παπανικολάου. Η νεα τεχνολογία μπορεί να βοηθήσει στην θεραπεία και πρόληψη αλλοιώσεων HPV και κονδυλωμάτων.
 
Η ψηφιακή κολποσκόπηση Dysis αποτελεί την πλέον σύγχρονη μορφή κολποσκόπησης. Η εξέταση είναι πιο αντικειμενική και ακριβής, καθώς χρησιμοποιείται μια υψηλής ανάλυσης ψηφιακή κάμερα για την απεικόνιση των αλλοιώσεων, ο χρόνος εξέτασης τυποποιείται, ενώ υπάρχει και η δυνατότητα αναπαραγωγής του συνόλου της εξέτασης καθώς και παρακολούθηση από την ασθενή της εξέτασης ζωντανά.
 
Οι αλλοιώσεις αξιολογούνται και επεξεργάζονται από προηγμένα λογισμικά συστήματα DysisMAP και διαμορφώνουν ένα χάρτη οποίος προβάλλεται live πάνω στον τράχηλο. Ο χάρτης αυτός είναι χρωματικός (σαν το χάρτη του καιρού) και υποδεικνύει ύποπτες περιοχές που μπορεί να μην τις αξιολογούσε ή να μην tie έβλεπε ο ανθρώπινος παράγοντας.